Sep 27, 2011, 2:06 PM

Кълбо от мечти 

  Poetry » Other
401 0 7

КЪЛБОТО ОТ МЕЧТИ

 

Кълбото кухо, сглобено от мечти,

изпълнено до край с надежди,

обливано от морските вълни,

нашепва за спомените прежни…

 

Спомени за стари времена,

за минали слънца, планети

и влюбени, изживели любовта,

запечатали я тайно в комети…

 

И всяка нова слънчева земя

получава своя дар космичен –

спомени за мъж и за жена,

били влюбени в свят кармичен…

 

Мнозина са винаги избраните

да узнаят за любовната омая,

но малцина са и тук призваните

да живеят с обич като в рая… 

© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??