Dec 16, 2021, 6:49 AM

Към дявола 

  Poetry » Other
346 0 0

Излез, бе дяволе - ще те разкъсам!

Предизвиквам те - пред мен ела.
Не ме е страх от сяра и огньове,
от казани, писъци, рога.

 

Изправям се пред тебе цяла -
гърдите ми - железен щит.
Не'ще да трепна и да се уплаша!
НЕ МИ ПУКА КОЛКО СИ СЪРДИТ!!!

 

Жива в пламъците съм горяла
и в казана врях ти с писък ням,
всичко в тоя ад съм изтърпяла -
Излизай, няма да се дам!

 

Веднъж ми каза някой...
тия мъдри думи:
"Страхувай се от този,
който няма що да губи".

 

ТИ! - змио в райските градини,
черно зло в библейските листа.
Пази се от жената 
щом  отнел си  любовта...

© Natalie All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??