Те винаги са били там...
Откакто свят светува,
и с хубостта, и с любовта
"невинно" се търгува.
Обречени момичета –
по своему красиви!
Желани – необичани.
И никога – щастливи.
Минавам мълком покрай тях –
с тих упрек. И боли ме.
Дали във този тъжен свят
тях вечно ще ги има?
© Елица Ангелова All rights reserved.