Към Теб...
... ако някой седне да описва,
някой ден Човешката история
онова, което ще му липсва
в романтичната ѝ територия –
Нашата любов ще бъде, дивата
с поривите ѝ неовладявани,
но запазени за перспективата
да пребъдат... Даже разпилявани...
15.03.2021.
© Коста Качев All rights reserved.