15.03.2021 г., 20:16 ч.

Към Теб 

  Поезия » Любовна
367 0 0

 

Към Теб...

 

... ако някой седне да описва,

някой ден Човешката история

онова, което ще му липсва

в романтичната ѝ територия –

Нашата любов ще бъде, дивата

с поривите ѝ неовладявани,

но запазени за перспективата

да пребъдат... Даже разпилявани...

 

15.03.2021.

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??