May 8, 2008, 8:57 AM

Към тебе полетях 

  Poetry » Love
629 0 15
Мечтите си събрах,
опаковах чувствата
и ето ме, слънце,
към тебе полетях.
Ще ти донеса
парче от небето,
синьото,
зелена детелина
с четири листа,
ухайна роза
от нашата градина,
една любов -
красива като изгрева,
бурна като океана,
едно сърце -
горяща лава
от вулкана
и една целувка
разтапяща,
отвеждаща във рая.
За да бъде
хармонията пълна,
от тебе искам
да приготвиш чая,
а после нека
музика звучи
за душите ни -
две слели се звезди.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??