Oct 1, 2013, 10:23 PM

Към всички стихотворци 

  Poetry » Other
480 0 2


Бъдете, скъпи ми приятели,
посланици на светлината,
на нежни стихове ваятели
станете с красотата на словата.



.


Честит празник, скъпи приятели, желая ви творческа младост и остро, огнено перо. Гордея се с вас и същевременно благородно ви завиждам за таланта и майсторството, за уменията ви да изразявате красиво идеите си, да показвате красотата и хармонията на заобикалящия ни свят.

© Христо Оджаков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • С благодарност за посланието и с пожелания за вдъхновение!!!Поздрав!
  • Благодаря! Честит и на теб!
    .."посланици на светлината..." Хареса ми това!
Random works
: ??:??