Кърваво послание
Една съдба, един миг, един живот...
Една любов!
Това е моята история...
Това е моето кърваво послание...
Към теб - обич на моя живот!
Искам да ти кажа толкова много неща,
а всъщност всичко е, че те обичам
и че ми липсваш!
Уморих се да търся себе си...
Уморих се на търся друг, с който
да те заменя...
Уморих се от безмислени, тъпи и
безчувствени връзки! Искам отново
да имам онова, което притежавах с теб!
Ако умра внезапно... Не вярвай, че съм се
самоубила! Обичам те прекалено силно,
за да загубя така шанса поне да те виждам!
Но ако все пак умра... обърни внимание
на коленете ми! Ако откриеш белези от
пълзене... Знай, че дори и в последните си
мигове съм искала да бъда близо до теб!
Мисля, че дойде момента да си вземем
"Сбогом" с онази любов, без която не можем!
Мисля, че някой ден отново ще се върнеш,
но ще бъде късно! Аз ще гния в гроб
студен и ще целуваш кръста вместо мен!
Умирайки сега... Проклинам таз съдба...
И живота, в който за 15 години разбрах
какво е любовта, но не успях да открия
човека, който да ми я даде...!!!
© Малката Фешънка All rights reserved.
Аз ще гния в гроб
студен и ще целуваш кръста вместо мен!
Ето това съм го срещала и на друго място,не е твое със сигурност.
Джейни,защо се изненадваш?Това е реалността,това са ПОВЕЧЕТО млади.Безмислените,тъпи и безчувствени "връзки" по една седмица и натискане по тъмните ъгли пред някоя чалка дискотека...ежедневие за някои.Аз и не очаквам много повече от автор с ник "малката фешънка".
А щом имаш очи да водиш "безмислени,ТЪПИ и безчувствени връзки",то за каква любов говориш?