Jun 8, 2017, 11:38 PM

Къс плач 

  Poetry » Love
426 0 0

                        
От тежка дума,

една сълза роди се –

огледа се, изстена и побегна.

След нея още една претърколи се,

не понесе и изчезна.

© Делян Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??