КЪСИ НОЩИ - ДЪЛГА ЛЮБОВ
( Есен, от книгата - "Цветни бисери" )
Автор - Богданова Величка - Литатру
Усмихна ни се вече любовта,
а нощите ни стават все по- кратки.
Дърветата опразниха гнезда,
а крушите едреят, стават сладки.
Наоколо се носи аромат
на билки, избуяли сред тревата.
Вълчица е плячкосала комат,
а ние с теб се любим във кревата.
Литатру
© Величка Богданова - Литатру All rights reserved.