Dec 6, 2005, 9:17 PM

Късно 

  Poetry
1753 0 5


                  Късно

Сега е късно и е твърде рано-

безвременно е чувството, нали?

Отиде си,остана неразбрано

и с него времето ни раздели.

 

Ти знаеш, може би къде се крие

и онзи крясък викащ ти „боли” ?

Но нищо не можа да го изтрие...

Дали да спрем сега? Дотук? Дали?

 

„Тръгни без мен” са думи неприсъщи,

за схемите на нашите мечти,

с безкрайните, нестигащи целувки...

Достигам те! Почти! Но спри!

 

Сега е късно и е твърде рано...

Безвременно е чувството, нали?

Отиде си, остана неразбрано

и с него времето ни промени.

                   2001г.

© Гергана Турийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??