Jun 28, 2011, 10:27 PM

Лабиринт 

  Poetry » Love
606 0 1

Мила и сладка, чернокоса, пъстроока принцесо.
Ще ти покажа долината на сърцето ми,
а ти ще ме преведеш през пътеката на любовта.
Нека двама да полегнем в легло, постлано с чувства и да се събудим преплетени във възлите на радостта и любовта.

© Лъчезар Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??