Nov 22, 2009, 5:41 PM

Лечебни зеленчуци 

  Poetry » Humour
927 0 17

(из цикъла "Вицове в рими")


На женския пазар един зевзек
продава сочни круши, за които
твърди, че срещу запека са лек,
и патладжани – също лековити,
червено зеле – пазело от язва,
и краставици – сочни и дебели.
„С гаранция от бременност предпазват”,
той бе написал на една табела.
- Кога да ям, след секс или преди? –
госпожица попита – Колко често?
- Когато искаш моме, не вреди,
но важно да е вместо, моме, вместо!

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??