Oct 6, 2013, 12:33 PM  

Ледена епоха 

  Poetry » Other
591 0 1

В ледена епоха,

в ледени окови

е моето сърце.

 

Ледено момиче

ледено обича

и докосва лед.

 

В леден град,

в леден храм

се моли-

 

ледена ръка

във вечен плам

да стопли.

 

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??