6.10.2013 г., 12:33 ч.  

Ледена епоха 

  Поезия » Друга
650 0 1

В ледена епоха,

в ледени окови

е моето сърце.

 

Ледено момиче

ледено обича

и докосва лед.

 

В леден град,

в леден храм

се моли-

 

ледена ръка

във вечен плам

да стопли.

 

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??