Jan 6, 2013, 8:36 PM

Лек 

  Poetry » Love
494 0 9

Когато моята душа

разкъсва се от глупави съмнения,

с любов я погали!

 

Една целувка искрена

е само нужна

и ето -

възвръщам свойто зрение,

отправено към хубавите дни.

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??