Jun 6, 2006, 11:12 PM

Лека нощ 

  Poetry
1111 0 3

"Лека нощ", единствен смисъл,
ти бе пазителят на моята душа!
"Лека нощ", във моето сърце написал,
но не оставил сили да заспя!

© Лала Ловеч All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??