Nov 30, 2023, 9:20 AM

Лека нощ, любима 

  Poetry » Love
267 0 0

Лека нощ, любима

 

На тебе лека нощ ще пожелая

и с теб ще бъде моята душа!

Свободна ще се рее във безкрая,

но тук, при теб ще си е у дома!

Спокойно спи! До тебе пак ще бъда!

Ще бдя над теб и нашето дете!

Примирих се с моята присъда!

Може би така е най-добре!

Но ще съм с вас! Дори небитието

не ще успее мене да ме спре!

Ще гледам от високо, от небето!

И ще се моля вие да сте добре!

Лека нощ любима ти желая!

Спи спокойно! С теб съм и сега!

Даже да се рее във безкрая,

с теб ще бъде моята душа!

 

25.11.2023 г.

© Георги Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??