May 8, 2007, 11:15 PM

Леко черничко 

  Poetry
563 0 4
 Черно и черно,
 а стига бе, верно?
 Ами ако е просто черно,
 но с не толкова черно ?
 
 Не знам, ама е верно,
 когато реши да е черно,
 дори да не е редно,
 черното си е черно.
 
 Ха - ще питате вие сега,
 с колко цвята виждам света?
 Ами ще ви отговоря с чиста душа -
 ами всичко на всичко - два -
 сиво и черното пак,
 боядисало всичко с безцветния лак.
 
 Даа,  черното  било и красиво,
 показва всичко почти като сиво,
 но на мен ми харесва така,
 независимо как го вижда света.

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??