Jul 15, 2012, 12:16 PM

Лексиконно географско 

  Poetry » Humour
566 0 3

Ранен съм аз...

Злорад – смехът ти стърже.

На твойто жило

вече не издържам.

Как смееш

да си правиш с мен гаргара –

та аз съм водопадът

в Ниагара.

И милост няма

повече да чакам –

смеха ти

ще удавя в Титикака

или - за да е моят ден

по-светъл -

ще го изпържа

в Попокатепетъл.

Не дръзвай с мене

да си правиш глума –

забрави ли,

че съм роден край Струма?

Затуй не се бави,

а бърже-бърже

ела – душа и тяло

да превържеш.

© Владимир Виденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??