Mar 15, 2008, 7:47 PM

Леля Тошка 

  Poetry » For kids
2333 0 13

ЛЕЛЯ  ТОШКА

 

На пъстрата кокошка

се скара леля Тошка,

че водила децата

в зелената салата.

 

Но днес, насред лехата,

видя да се премята

немирница позната -

топката хвърката.

 

Ех, извини се Тошка

на пъстрата кокошка.

Помилва й перцата,

нахрани й децата.

© Лилия Велчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??