Apr 11, 2013, 6:22 PM

Летен дъжд 

  Poetry » Love
455 0 7

 

 

                               ***

                               той - дъждът

                               оня летен любовник

                               колко дъжд

                               изваля

                               оттогава

                               не помня

                               ти си тръгваш

                               оттук

                               и замлъкват капчуците

                               до последния звук

                               мое

                               лято

                               неслучено…

 

 

                                                        11.04.2013 год.

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??