Feb 12, 2008, 9:30 PM

Летиш ли? Аз обичам да вървя! 

  Poetry » Other
955 0 27
Отгледах те в очите на сокол.
Плячкова съм в хищния ти поглед
и жертвена... без глупав ореол.
Дадох ти криле. И даже полет.


Небетата са твоите потребности,
а аз съм вкоренена надълбоко.
Чужди са ти жалките ми земности.
Свободно ти е горе. На високото.


Ноктите ти късат... доживотно
oстатъци от страх. Те не кървят.
Териториите знаем си ги точно.
Летиш ли? Аз обичам да вървя!

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??