Sep 11, 2022, 4:09 PM

Летни дни 

  Poetry » Love
223 0 0

 

 

Горещи слънчеви лъчи

Ревниво сутрин ме събуждат.

Сред златни залези и две очи 

безпаметно аз мога да се губя.

 

Безкрайно синьо жадно ме поглъща

И сладки са целувките солени.

Към нашто лято сляпо ще се връщам, 

там където бях с теб, а ти със мене.

 

А онази необятна черна шир над нас

безброй звезди е приютила.

С ударите на сърцето за компас

под лятното небе намираме закрила.


И ще помним вечно на шуреца песента

И онази неотъпкана пътека, 

по която двама с тебе за ръка

в любов се врекохме и без свидетел.


 

© Ваня Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??