Dec 9, 2015, 8:06 AM

Лицемерие 

  Poetry » Civilian
646 0 3

Висша форма на 

Лицемерие 

Да дадеш оръжие в ръцете на 

Омразата 

И после да говориш

Колко си потресен 

От заразата 

Как това е престъпление

Срещу мира 

И че си бесен 

И да взимаш мерки 

За пред хората 

Докато се успокоят 

Заспят 

И пак забравят 

А ръцете ти под масата 

Да продължават да играят 

Керванът си върви 

Кучетата лаят 

Някои и хапят 

© Зорница Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??