Jun 24, 2008, 11:59 PM

Лимонени устни 

  Poetry » Love
869 0 3

Омагьосана от чувства, потопени в метафори,
аз съм царят на голата гордост,
чакаща своята сватба без шафери,
стоя пред олтара оплетена в подлост.

Очакваща устни, които от мен
ще изсмучат и чест, и любов, и надежда,
без обувки, застинала на пода студен,
в разкъсана, бяла, чужда одежда.

Търся прозорци, та да видя кой ден
е орисал за мен таз орисия,
събуждам се плахо и ти си до мен,
впил устни в моята шия.

© Зъ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Относно "цар" така прецених защото ми звучи по-внушително. Радвам се че ви харесва!
  • Много хубаво!
    Поздрави!
  • Хареса ми стихчето, Аделинче! Само че... не си ли "царица", а не "ЦАР на голата гордост"?
    Поздрав!
Random works
: ??:??