Sep 14, 2007, 7:25 PM

Липа 

  Poetry
737 0 2
Липа и цъфнали, разголени момичета
под клоните минават
с трептящи обици
и гердани, трептящи върху
издутите им полуголи гърди.
Жадни мъжки, момчешки погледи,
започващи от някоя полюшваща се цветна пола
или подскачаща по раменете коса.
О, момичетата също гледат,
не се съмнявайте.
Голите мъжки, момчешки ръце,
които, само да можеха да ги...
През юни улиците затрептяват с цветовете и цветята
и от липите започва да се рони лятото,
и да пада по раменете на мъжете и по косите намомичетата.
В пазвите и по колите, спрени под дърветата.
И по побелелите глави на две жени,
седнали на пейката,
които вече няма какво да издуват
и само издишат, въздишайки.
А как само мирише на липа
и на цъфнали разголени момичета,
и на момчета, които с ръцете си искат...

© Миа Ми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??