ЛИПАТА ПРЕД МОЯ ПРОЗОРЕЦ
Липата пред моя прозорец
разпукна цветчета.
Минават под нея по двойки
прегърнати влюбени.
Красиви и нежни момичета,
млади момчета,
Целуват се, тихо се смеят,
прегръщат се лудо.
Уханните клонки надвесват
листа да ги скрият.
Проблясват загадъчно
малки светулчици в здрача.
Сред топлия въздух
сърцата им заедно бият…
Липата пред моя прозорец
ме кара да плача…
© Касияна Винева All rights reserved.