Nov 22, 2010, 3:31 PM

Липса 

  Poetry » Other
785 0 3

Бих искал да си до мен, но сега вече те няма.

Пренебрегнах те, докато душата ми тихо тлееше.

Живееше в тъга и носеше своето бреме,

аз бях толкова близо.


Вече те няма.

Тъжно е сега и вече не остана време.

Над снимката на гроба погледът ми се рееше.

Бих искал да съм с теб, но сега вече ме няма.

© Денис Метев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??