Jan 21, 2010, 3:21 PM

Липса 

  Poetry
815 0 12



ето я

през прозореца

пристъпва тихо

без покана

тихомълком

на рамото ми

ръката си студена слага

и невъзмутимо

с пустота

и вледеняващ хлад

изпълва въздуха

около мен

 

а е толкова уютно топла

сгушена

и звездно звънка

щом е споделена

с теб

нощта

  

  

  

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??