21.01.2010 г., 15:21 ч.

Липса 

  Поезия
814 0 12



ето я

през прозореца

пристъпва тихо

без покана

тихомълком

на рамото ми

ръката си студена слага

и невъзмутимо

с пустота

и вледеняващ хлад

изпълва въздуха

около мен

 

а е толкова уютно топла

сгушена

и звездно звънка

щом е споделена

с теб

нощта

  

  

  

 


© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??