Jun 2, 2013, 12:18 PM  

Плачевното състояние на държавата ни! 

  Poetry » Civilian
455 0 2

Българино, събуди се, мафия те управлява!

Друг неин клон е на власт в тази държава.

Дали някога ще дойде време да поумнееш,

тогава можеш доста по-добре да заживееш!?

Не разбра ли, че и двата са от един дол дренки!?

Обръчи от фирми, корупция, кражби, заменки!

И в двата случая просто жертвата си ти самият,

внимавай какво правиш, може и да те затрият!

Няма ли нормални управници веднъж поне?!

Не желаем Бойко, но и Орешарски - не!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??