May 9, 2018, 1:12 AM  

Липсваш ми 

  Poetry » Love
363 0 1

                                                 Липсваш ми 

 

Липсваш ми ти казвам, истината е това,

две прости думи ала от сърце и душа!

Бяхме заедно а самичък съм сега.

не си жена която ще се възгордее от това!

 

Липсва ми чаровната ти усмивка на жена,

очите ти сини,част от морската синева!

Жена красива,но и с духовна красота!

 

Липсват ми разходките сред природата.

Слънцето ни галеше с лъчите си така,

сякаш ни разбираше, слънчева, милувка една!

Птичките пееха в хор, навсякъде е зеленина,

една пролетна картина изпълнена с красота!

 

Липсваш ми и с теб ми се иска да полетя,

заедно хванати за ръце в полета на Любовта!

Прегръдка силна, телата са в едно сега,

а устните се сливат в целувка вълшебна!

 

Ти тръгваш си, ще мислиш ли за мен вечерта,

като останеш след такъв прекрасен ден сама.

За нашата прекрасна среща, за нашата Усмивка!

Вярвам и сигурен съм че ще е така!

Липсваш ми морско момиче, наистина,

ако и аз ти липсвам, това е Любовта!

 

 

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??