Nov 10, 2009, 8:04 PM

Липсваш ми 

  Poetry » Love
1159 0 4

...Няма те и толкова ми липсваш...
В душата ми е мрачно и боли...
Жадувам да те видя толкоз силно,
че от очите ми започва да вали!

Признавам, че без тебе аз не мога!
Надежда ти си!  Даваш ми криле!
Във нощите с луната еднорога,
и с теб се чувствах винаги добре!

Прегръщаше ме и шептеше нежно,
в ухото тъй желаните слова...
Косите рошеше с ръка небрежно,
усещах пак в гърдите топлина!

 

Пак срещаха се устните горещи...
Пак сливахме се с тебе във едно...
За нас горяха на небето свещи...
За нас въртя се земното кълбо!

Но няма те... и пак сега сама съм!
Мечтая тайно за теб и топлина...
В очите няма вече онзи блясък...
Питам се... живот ли е това?

© Таня Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??