Oct 5, 2011, 1:19 PM

Липсваш ми 

  Poetry » Love
1024 0 2

Студено е нощем - няма те до мен.
Сиво е небето сутрин - празен, скучен ден.
Изгуби се любовта ни в огъня - на този свят омърсен.
И промени се ужасно животът ми - не виждам слънцето вече над мен.

Ти идваш в съня ми повикана - от моите тихи сълзи.
Събуждам се сутрин със спомена - за твоите черни очи.
ЛИПСВАШ МИ

© Константин Константинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??