May 27, 2012, 12:03 PM

Липсваш ми 

  Poetry » Love
762 1 1

Липсваш ми!
Смисъл на живота ми!
Напиши писмо, тъй дълго чакано от мен! 
Кажи че си добре, където и да си!!

Пиши, че ме обичаш, изречи думи неизречени,
от твоето сърце!
О, спомен мой! Болка и любов!
Погледни душата ми, прозрачна е!
Виж как плува болката на шир! 
Дай ми глътка въздух!
Липсваш ми!
Болка и любов!
Едничка дума само изречи!
Липсваш ми!
О, Боже, покажи ми пътя!
Вземи в ръцете си живота ми!
Дай ми светлина в тъмното! 
Спри реката от сълзи!
Напълни сърцето ми с любов!
Дай усмивка на лицето ми! 
Дните са кратки, а нощите - дълги без теб! 
Без луна, една илюзия само!
Нощта пробожда ми сърцето!
Направи я приказка неземна! 
Боже, помисли за мен!
Болка и любов!
За теб съм аз родена! 
Сърцето ми ти казва всичко!
Липсваш ми!

© Красимира Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??