Mar 19, 2011, 11:26 AM

Липсваш ми... 

  Poetry » Love
736 0 1

Сутрин очи отварям и усещам липсваш ми.

Ръце протягам и разбирам - няма те. 

Сълзи проливам трябваш ми.
Дори насън търся те.

Без теб не дишам, казвам ти.
Как те викам, слушаш ли?
Каквото имам, давам ти.
За теб съм цялата, усещаш ли.

И всеки ден повтарям ти: "Обичам те".
А ти кажи - обичаш ли ме?
С всичко в себе си жадувам те.
А ти заспивайки, сънуваш ли ме?

© Яна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??