Aug 16, 2009, 3:32 PM

Липсваш ми! 

  Poetry » Love
1031 0 17

Погали ме и малко след това
замина някъде, далече,
усещам още нежната ръка
и зная, че ми липсваш вече.
Дъждът над мене заплющя,
дори небето се намръщи,
от студ сърцето ми скова,
дали обратно ще се върнеш?
Дали сред нощната тъма
ще ме намериш, закопняла
със спомените, от деня
под вишната ни разцъфтяла.
Как тичахме - две палави деца -
аз веех роклята си синя,
в очите ни се смееха слънца
и любовта така не ни отмина.

 

 

музика


© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??