Apr 8, 2022, 10:00 AM

Липсваш ми 

  Poetry » Love
337 1 1

липсва ми да си говорим,
липсва ми да те видя за обяд,
липсва ми да те зарадвам,

 

имам толкова красиви мисли за теб,
и не знам дали мога да ги споделя,
искам те в живота си, но не искам да ти навредя,

 

желая те - сънувам те и се събужда с мисълта за теб,
не знам какво ще правя, но ще бъде красиво,
искам да сбъдна мечтите ти,

 

ще те зарадвам и изкуша,
ще те покося със себе си,

 

липсваш ми и препрочитам твоите думи,
искам да открадна още мигове с теб,
искам да ти покажа колко красиво ме караш да се чувствам,
искам да изпиташ колко красив може да бъде живота...

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??