Mar 27, 2008, 11:06 PM

Липсваш ми! 

  Poetry » Love
4112 0 0
В тази нощ погледнах към звездите,
за да намеря едно лице, което обичах.
Взирах се сред звездите, за да те намеря,
но уви, само една сълза отрони се от моите очи!

Липсваш ми така, както никога досега!
Липсва ми нежният ти глас, който се смееше на моите шеги!
Липсва ми нежният ти лик, който обичах да гледам, докато заспивам!
Липсват ми сълзите ти, които можех само с една целувка да изтрия!

Липсваш ми така, както на луната им липсват звездите, които ти свалих!
Липсваш ми така, както на слънцето му липсва луната!
Липсваш ми така, както на залеза му липсва зората!
Липсваш ми така, както аз на теб!

Ала в сърцето си те нося като моя болка,
с която живея и ми дава сили за нови битки.
Ала сърцето ми те пази като съкровище,
което мнозина искат да ми откраднат!

И в тази нощ погледнах към небето,
и една падаща звезда се отрони от небесния небосвод,
за да ми даде смисъл за копнеж.
Сълзите, отронени в тази нощ са думите, които сърцето ми изрича во веки!

Да погледна искам в твоите очи,
за да видя твоя нежен и красив свят!
Да погледна искам в твоите очи,
за да видя дали мислиш за мен!

ОБИЧАМ ТЕ, СЛАВЕЯ!

© Пацо Танчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??