Apr 24, 2007, 11:30 PM

липсваш ми, сънувах те 

  Poetry
931 0 2
Събудих се в един през нощта,
липсваш ми, сънувах те,
нещо в съзнанието ми затрещя,
затичах вън като дете...

Разхождах се по улици непознати,
в този град всичко спи, един прозорец не свети!
Свирех с уста песничка стара,
някой от балкона  строго ми се скара...

Усъмнах бодър, колкото спиш, толкова ти се спи,
продадох си gsm'a, усетих, че ми тежи,
купих ти онази рокля, знам че много я хареса,
сега съм на вратата, май заслужих една
                                            закуска в малката тераса...

© Любовник All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??