Jan 20, 2008, 2:15 PM

листенца от мак 

  Poetry » Love
1183 0 13


върху мен се сипят

листенца от мак
докосват копринено
гладката кожа
с цвета си разпръскват
нощния мрак

усещам
как с мисли
плахо
ме галиш

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??