Sep 25, 2014, 12:56 PM

Листопадно 

  Poetry » Other
321 0 1

наваляха листа
наваляха червени слънца
наваляха
едри есенни капки слана
ги попари
едър спомен в оранжево наваля
бръснещ вятър
изпокъса листата
позавехнали във кафявото
на пръстта
наваляха
едри шарени спомени
от едно
тихо лято
изпарило се във дъжда
под листата

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??