Aug 19, 2015, 11:29 AM

Лодката на любовта 2 

  Poetry » Love
306 0 0

Като летен ден красива

носи се лодката игрива -

лодката на любовта,

но носи се от самота.

 

А морето е безбрежно

и с мечта за нещо нежно

напразно пристан дири тя -

уви, за нея няма цветя.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??