Aug 15, 2015, 7:47 PM

Лошият герой 

  Poetry » Love
593 0 0

Не ми се иска да те плаша, но от мен ще те боли.
След любовта, сърце не ми остана... Моля, разбери. 
Не винаги съм бил такъв, от добрите, най-добрия бях...
Но в живота тези не успяват... със сълзи на очите го разбрах...

 

Правих много добрини, но винаги от тях си патих...
Затова обърнах другия лист и този образ мой забравих...
Сега съм лошият герой, причината на другите да плачат.
Да звънят по късни часове и че не вдигам да откачат...

 

Но ти... в теб виждам онази част от мен, която съм забравил.
Караш ме да се подсещам, колко много бих за теб направил...
Недей така! Недей ме връща пак в отминали години...
Жесток съм, през сърцето ти ще мина, като буря... Затова прости ми!

© Викторио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??