Завоят не може да каже същото за пътя.
Не е наясно с асфалтираната покривка.
И аз не съм наясно с много неща...
Едно, от които, си ти!
Обаче моя милост поне си признава,
че е глуха, загубена и шашната!
Всичко я плаши до смърт.
Всичко, освен ти!
Мразя, когато се замислям
за прекалено важни обекти.
Тогава ме намразва всеки...
Всеки, но не и ти!
ЛСД и антидепресанти.
Хората не могат да се понасят!
Не са свикнали да ги обичат...
А какво ще кажеш ти?
© Муф All rights reserved.