Aug 13, 2020, 6:53 AM

Луд купон и диво парти 

  Poetry » Civilian
474 2 11

 

Вдигат се наздравици -

Партито е само за избрани!

За финансови пиявици,

и за скъпо даващи се "дами".

 

За политици народопродажни,

за журналисти, удобни подлоги,

за предатели важни,

за съдии с откриващи дупето тоги.

 

Уиски, пури, усмивки студени,

всичко тук е като маскен бал,

а пък килимите от кръв са напоени -

Приветства всички домакина - канибал.

 

     *****

 

Наздравиците стават все по-чести,

а партито завихря се в купон.

Духовно го подгряват скъпите "невести",

и всеки тост е отговор... на народен стон...

 

14.10.2016.

 

Георги Каменов

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??