Посрещнах Новата година
и падна ми се луд късмет –
да бъда дяволски щастлива
във дните нови занапред.
На тотото джакпота да улуча
и да си купя мерцедес,
в живота много да сполуча,
да имам творчески успех.
Да хвана гадже много секси,
да ме обича всеки ден.
И да ме пита сутрин: „Как си?“
Да мисли винаги за мен.
И много, много да пътувам,
да видя чудесата на света
и с любовта да съществувам,
да си я водя за ръка.
Да имам къща във Маями
и да владея остров цял.
И куп курорти най-избрани
животът ми да ми е дал.
И времето назад да върна,
да съм на двадесет и пет…
Но нека със усмивка кажа –
в съня ми беше този луд късмет.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.