Oct 2, 2008, 1:33 PM

Луда е!... 

  Poetry
625 0 3
 

 

Луда е!...

А се усмихва...

(като малките деца се сгушва

и, усмихната, в блажен сън се унася,

кротко заспива...)

Луда е!...

И никому не се обрича...

(Свободна е,

лети във всичкото -

досущ на птиците...

И е щастлива...)

Луда е!...

И й харесва!

(Хубаво е там, сред дивите...)

Луда е!...

И нищо не й липсва -

има себе си...

Това е всичко!...

(Всичко нужно,

дето нямат разсъдливите...)

 

Луда е!...

Така е лесно

и се свиква!...

 

Красиво е,

красиво...

Където и да иде...

 

Защото е луда...

 

 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • И нищо не й липсва -
    има себе си...
    Това е всичко!...

    Достатъчно е!
    Поздрав!
  • Усмихва се, красива и свободна!
    Щастлива е, от себе си обичана!
    Достатъчна във свойта неприходност,
    Птица в полет, на никому обречена!
  • Харесвам я, която и да е тя
Random works
: ??:??