Dec 29, 2020, 6:08 PM

Лудият гений 

  Poetry » Love
928 0 0

Лудият гений пак маска навлече:
сиво-черен лоден, черна брада,

сини лещи в очи...
Покрай мене премина

с група от хора. 
Гледаше ме, поспря се за миг,
а после продължи...
Играе си със мене...
Да, за него бях поредната играчка,
която той захвърли...
Взе душата ми, сърцето,
а после продължи...
Но си остава лудият гений-

обекта на моите луди мечти...

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??